Datagedreven werken

Datagedreven werken is de toekomst! Je kan namelijk beslissingen maken op basis van informatie die er echt toe doet, uit verschillende systemen, en dit volledig geautomatiseerd!

We merken dat veel industriebedrijven wel datagedreven willen werken, maar uitdagingen tegenkomen tijdens het koppelen van verschillende gegevensbronnen. Een veelvoorkomende koppeling die wij zien is tussen het ERP en financiële systeem. 

Een veel voorkomend probleem bij dit soort koppelingen is een data trendbreuk. Zo’n data trendbreuk ontstaat doorgaans door veranderingen in het ICT-landschap waardoor historische data niet meer inzichtelijk is en er dus niet goed gestuurd kan worden op basis van betrouwbare en consistente data. Maar hoe voorkom je dit nou? En hoe zorg je ervoor dat data uit verschillende systemen beschikbaar is binnen één dashboard?

In het E-Book behandelen we 6 stappen waarmee jij op weg kan naar een geautomatiseerde datagedreven bedrijfstoekomst zonder data trendbreuken.

Download het E-Book door het formulier hiernaast in te vullen! 

Na 1 maand met Frank van BI-Quest te hebben samengewerkt heb ik weer betrouwbare gecentraliseerde bedrijfsinformatie zonder data trendbreuken om de juiste bedrijfsbeslissingen te nemen. Verder kunnen we nu zelf verder onze bedrijfsdata in KPI-informatie omzetten om beter gefundeerde bedrijfsbeslissingen te nemen voor de toekomst van ons bedrijf.

Warm aanbevolen, Toon Meeuws - DPI